Samen maak je de buurt

 

Ken je die uitdrukking ‘nooit kopen wat de buurman heeft’? Die ga je vast vaak horen in de Wielewaal. Want dit is zo’n buurtje waar je elkaar, als het zo uitkomt, even helpt. Een hogedrukspuit nodig? Michiel van twee deuren verderop heeft een goeie. Jouw kinderen zijn uit de trampoline gegroeid? Misschien doe je Farida er een plezier mee. Nee, je hoeft de deur niet bij elkaar plat te lopen. Maar een goede buur is écht beter dan een verre vriend. En daar werk jij graag aan mee. Ben jij straks ‘nieuw’ in de buurt? Een deel van de nieuwe woningen is bestemd voor de huidige Wielewaalers – die heten je graag welkom.
Leuk om te weten: Wielewaal heeft een actieve ‘community’, inclusief een kwartiermaker  en een buurthuis (Wielewaalhuis). Hier worden diverse leuke activiteiten georganiseerd en daar kun jij, als eventuele nieuwe bewoner, ook je steentje aan bijdragen. Neem eens een kijkje op www.allemaal-wielewaal.nl en wie weet sluit jij je straks ook aan als verbinder van de buurt!
Trouwens, laat jij met je verhuizing een sociale huurwoning achter of werk je in het onderwijs, de zorg of bij de politie? Dan kan het zomaar zijn dat je voorrang krijgt.

Voel jij je thuis in de Wielewaal

Voel jij je thuis in de Wielewaal? Doe de Wielewaal-check! Beantwoord je 4 of meer van de volgende vragen met ‘ja’, check dan in op de website Welkom Wielewaalers!